100% Marlon

Leuk je te ontmoeten

Mijn ingrediënten

Enthousiasme, passie & een vleugje lef

Ja, ik ben dus Marlon. 28 jaar en een echte brabo met een gezonde dosis eigenwijsheid uit ’s-Hertogenbosch. Als het ijs eenmaal is gebroken ben ik een rete enthousiaste verbinder! Met mijn MacBook op links en een koffie op rechts, herken je mij aan mijn grote bos haar in toom gehouden door een knotje bovenop.

Hee, ik ben marlon

Nee geen Manon

Hoewel mijn naam soms voor verwarring zorgt, doet mijn werk dat niet! Ik tover jouw ideeën om tot visuele hoogstandjes.

Waarom ik Marlon Creative Studio ben begonnen? Niet alleen voor mijn vrijheid. Vooral om te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben (en me in blijf ontwikkelen). Het resultaat? Ik start mijn werkdag fluitend met een grote lach op mijn gezicht. Echt waar.

Heb jij een uitdaging op het gebied van online marketing? Een vraag die niet helemaal aansluit bij mijn portfolio? Niet getreurd! Ik werk samen met de beste freelancers. Regelmatig bundelen we onze krachten om zo tot het allerbeste resultaat te komen. En da’s niet alleen heel handig, ook superleuk!

Samenwerken? Let’s go!

Goede communicatie

Een goede klik vind ik belangrijk. Daarom start ik elke potentiële samenwerking met een (online) koffie of telefoontje. Gaan we samen in zee? Dan maken we goede afspraken en een planning. Zodat we allebei weten welke koers we op varen. Zijn er tussendoor vragen? Ik ben bereikbaar per mail of telefoon.

Kwaliteit boven kwantiteit

Elk project is uniek. Werk je met mij samen? Dan krijg je maatwerk. Hoewel ik je het liefst betrek in elke stap die ik neem, vind ik het ook belangrijk om werk uit handen te nemen. Zodat jij je op jouw vakgebied kunt focussen. Maak je geen zorgen, ik werk aan het project tot jij 100% tevreden bent.

Flexibel

Heb je even snel iets nodig? Een visual, illustratie of flyer bijvoorbeeld. Of wil je graag advies? Bel me dan gerust! Je krijgt me direct aan de telefoon, wel zo persoonlijk. Ik denk graag met je mee en schep orde in de chaos. Beloofd.

Eindeloze mogelijkheden

Locatie onafhankelijk

Op dit moment werk ik deels bij klanten op locatie en deels vanuit thuis. De wereld is mijn kantoor. De kans is dus groot dat je me eens online treft vanuit een zonnig oord. Ik kan je dus niet beloven dat ik áltijd in Nederland ben. Wat ik je wel beloof is dat ik altijd – waar ik ook werk – de hoogste kwaliteit lever. Doordat ik elke keer op een andere plek werk, doe ik ontzettend veel inspiratie op. En dat helpt bij het creatieve proces voor jouw project.

Vertel me eens meer

Even babbelen?

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met me op. Dan bekijken we direct wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je freelancer en wil je graag met me samenwerken of sparren over een project? Ik bijt niet. Ik ben een teamplayer die openstaat voor nieuwe samenwerkingen of een gesprek.

Laat iets achter, na deze klik
Contact