Rebranding en website van Adagium

Online en offline marketing: van website en SEO copy tot drukwerk

Rebranding en website

Online en offline marketing: van website en SEO copy tot drukwerk

Adagium is dé expert op het gebied van bedrijfsoverdrachten. Hoe we met ze in contact kwamen? Via Workspace Veghel. De founder van dat prachtige bedrijf is namelijk ook eigenaar van Adagium. Toen we het online traject voor Workspace Veghel afrondde, deden we een zoekwoordenonderzoek voor Adagium. Dat bracht een hoop nieuwe inzichten met zich mee! Sterker nog, het vormde de basis voor een online en offline marketing strategie. Het hoofddoel? Een online visitekaartje realiseren met daarin een uitgebreid overzicht van alle succesvolle bedrijfsoverdrachten.

Om de website nog een tandje hoger te tillen ontwikkelden we samen met Adagium een waardeberekeningstool en een referentiemodule.

De waardeberekeningstool is ideaal voor gebruikers. Ze vullen een aantal gegevens in over hun bedrijf en ontvangen vervolgens automatisch een gepersonaliseerd rapport. Hierin staan een indicatieve waardeberekening en tips om een bedrijfsoverdracht voor te bereiden. Deze tool is niet alleen handig voor gebruikers, maar levert ook verschillende waardevolle leads op.

Albert Dominicus - Partner Adagium
"Verrassend, snel en adequaat, zo noem ik de samenwerking met Marlon Creative Studio. Zij zorgen ervoor dat wij ons kunnen focussen op het geen waar wij goed in zijn: het verkopen van bedrijven."

Laat van je horen Dan zetten we samen de toon

Om jouw vragen te beantwoorden en ideeën te bespreken. Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.