Branding

Rebranding Van Dalton Medical

Branding

Rebranding Van Dalton Medical

We hebben de branding van Dalton Medical een opfrissing gegeven om hun toewijding aan innovatie en klantgerichtheid beter te weerspiegelen. Sinds 2001 levert Dalton Medical medische en esthetische technologieën en producten in Nederland, België en Luxemburg. Hun motto “Samen succesvol” benadrukt hun belofte om meer te bieden dan alleen de beste producten; ze staan klaar om oplossingen te vinden voor alle medisch-esthetische vraagstukken.

Met de nieuwe branding willen we de uitgebreide kennis en expertise van Dalton Medical in medische en esthetische technologieën beter communiceren. Dit omvat niet alleen een vernieuwd logo en visuele identiteit, maar ook een verbeterde benadering van hun marketingmateriaal om hun kernwaarden van betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid te versterken.

Farah Barkhuis
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van ons Nieuwe brand book en huisstijl elementen! Marlon heeft echt de tijd genomen ons als bedrijf goed te leren kennen en gekeken naar wat bij ons past. De communicatie met haar verliep soepel en aangenaam. Bedankt Marlon voor je geweldige werk!

Laat van je horen Dan zetten we samen de toon

Om jouw vragen te beantwoorden en ideeën te bespreken. Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.