Scale 8 Group logo

Branding, webdesign

Scale 8 Group

Scale 8 Group logo
Scale 8 Group

Investeer in nu en later

Scale 8 Group is een investeringsmaatschappij die belegt in de oude economie (vastgoed en hospitality) en de nieuwe economie (productivity en Artificial Intelligence). Het bedrijf kenmerkt zich door een aantal begrippen: persoonlijk, betrokken, transparant, duurzaam en innovatie. Hun doel? Mensen met kennis, ambities en passie voor het leven samenbrengen in één community.

Start een branding traject
Branding

Een gloednieuw logo

Ik mocht aan de slag met een logo voor Scale 8 Group. De 8 uit hun bedrijfsnaam is vormgegeven in een infinity teken. Het symbool van oneindigheid. Links en rechts lopen in elkaar door en laten de nieuwe en oude economie zien. Scale 8 Group heeft een eigen methodiek ontwikkelt om het aantal deelnemers te laten groeien. Ze toveren een muis om in een olifant! De diverse kleuren in het beeldmerk staan voor iedereen die mee kan doen. Ik heb het logo, de kleuren, typografie en de iconen ontworpen.

Ik wil een nieuw logo
Webdesign

Van branding naar webdesign

De website van Scale 8 Group is hun digitale visitekaartje. Ik ging aan de slag met een gloednieuw webdesign. Een combinatie van zakelijk en innovatief. Eén van de belangrijkste modules binnen de website was hun portfolio. Ik zorgde voor een prominente plek in het design. Daarnaast maakte ik het ontwerp gebruiksvriendelijk zodat de doelgroep gemakkelijk en snel het antwoord op hun vraag kan vinden. Uiteraard leverde ik het design op in een desktop en mobiele variant. Op die manier ziet de website er fantastisch uit op élk scherm.

Ook aan de slag?
met volle vaart vooruit

Breng jouw idee tot leven

Heb je een gaaf idee? Grootse ambities? Of wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ik help je. Door jouw ideeën visueel te maken.

Meer informatie? Neem contact me op. Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend.

Wat is de aanpak?
Contact