The Online Guides logo

Branding, webdesign

The Online Guides

The Online Guides logo
Branding

Een merk dat groeit en bloeit

SEO en SEA – oftewel vindbaarheid in de zoekmachines – is zo makkelijk nog niet. Gelukkig weten de slimme (apen)koppen van The Online Guides er alles van. Ze voorzien hun klanten van een backpack vol tools, ervaring en kennis. Alles om ervoor te zorgen dat jouw merk groeit, bloeit en de juiste kant op slingert in de grote online marketing jungle. Ik mocht aan de slag met het logo en de brandguide. Daarin kreeg ik alle vrijheid! Zo lopen de letters van het logo in elkaar door en is de navigatiepijl in de O verwerkt. Met de jungle in gedachten heb ik een groen kleuren pallet samengesteld. De blauwe en bordeauxrode kleur staat voor de menselijke kant in de jungle.

Meer over branding
Webdesign

Vertaling naar de website

Na het neerzetten van een unieke branding, mocht ik voor The Online Guides aan de slag met een vertaling naar de website. Oftewel: een gloednieuw webdesign! Ik ontwikkelde een speelse site die bezoekers gemakkelijk en snel door een speelse omgeving leidt. De focus? Bezoekers zo snel mogelijk op een call to action laten klikken! En dat is gelukt. If I may say so myself. The Online Guides zet met hun nieuwe website zowel zichzelf als hun aanbod in één klap goed neer in de markt.

Meer over webdesign
Referentie
Marlon heeft de huisstijl en website van The Online Guides ontworpen. Erg blij met het resultaat. Een fijn traject waar tijdens een kennismaking kaders zijn aangegeven, maar genoeg ruimte overbleef voor creativiteit. Aanrader voor deze aanpak, want daardoor het resultaat dat nu te zien is op onze website.

Luuk Verschuren
The Online Guides
Bekijk de website
Illustratie

Zet de toon van je merk

Soms heeft een site iets extra’s nodig. Extra jois de vivre. Dat gold ook voor The Online Guides. Daarom maakte ik een illustratie voor ze. Menig bedrijf verdwaalt in de jungle die zoekmachine marketing heet. The Online Guides biedt hun klanten een backpack vol tools, kennis en ervaring. Alles wat bedrijven nodig hebben om bovenaan in de zoekresultaten te komen. De illustratie laat de zoektocht van bedrijven, zorgt voor feeling bij het bedrijf en versterkt de tekst op de website.

Ik wil ook een illustratie
Met volle vaart vooruit

Breng jouw idee tot leven

Heb je een gaaf idee? Grootse ambities? Of wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ik help je. Door jouw ideeën visueel te maken.

Meer informatie? Neem contact me op. Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend.

Aan de slag
Contact