AromaWise etiketten

Webdesign, verpakking en social templates

AromaWise

AromaWise etiketten
webdesign

Online geurbeleving

Een geur overbrengen via een website. Dat is nogal een uitdaging. Eentje die ik met twee handen aangreep, dat begrijp je. En wel voor Joanne van AromaWise. Ik zette haar huisstijl om in een webdesign. De focus? Integriteit, zuiverheid en authenticiteit. Die beleving bracht ik online naar voren door de juiste kleuren, illustraties en beelden met elkaar te combineren.

Bij AromaWise kun je terecht voor de fijnste etherische oliën. Joanne ontwikkelt deze geuren helemaal zelf in haar atelier in Nederland. Elk jaar in mei/juni vind je haar op de velden, in de fabriek of het laboratorium in Turkije. Op zoek naar nieuwe ingrediënten voor haar geuren. Vanuit haar atelier geeft ze ook workshops en voorziet ze klanten van advies welke geur in welke ruimte past. Wist je dat 75% van onze emoties wordt bepaald door wat we ruiken? Een geurbeleving is op elke plek van belang. Ook op je werkplek, winkel of praktijkruimte.

Meer over webdesign
Branding

Etiketten en visitekaartjes

Nadat de website van AromaWise was opgeleverd en mijn webdesign schitterde op het wereldwijde web, mocht ik aan de slag met de visitekaartjes en etiketten van de geuren. Ik ontwikkelde etiketten voor alle geuren. Elke geur heeft een etiket gekregen in de kleur van de huisstijl van AromaWise.

Meer over drukwerk
Social media

Ontwikkeling van social templates

De website van AromaWise ging live, de etiketten voor de producten naar de drukker. Toen was het tijd om de branding ook door te vertalen naar social media! Ik ging aan de slag met social media templates. Binnen die templates zijn de juiste kleuren en vormgeving gebruikt zodat het complete merk één geheel vormt. Daarnaast gaf ik Joanne een Adobe XD training waardoor zij zelf de – door mij gemaakte – social templates kan vullen.

Dit wil ik ook
Met volle vaart vooruit

Breng jouw idee tot leven

Heb je een gaaf idee? Grootse ambities? Of wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ik help je. Door jouw ideeën visueel te maken.

Meer informatie? Neem contact me op. Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend.

Aan de slag
Contact