Cornelissen Coffee Roasters etiket

Verpakking en illustraties

Cornelissen Coffee Roasters

Cornelissen Coffee Roasters illustratie
Verpakking etiket

Koffie, hét levenselixer van menig mens.

Niets zo fijn als de geur van koffie in de ochtend en die eerste slok voordat jouw dag echt begint. Dat weten ze bij Cornelissen Coffeeroasters als geen ander. Om de ambachtelijke koffie die zij maken ook onder het grote publiek bekend te maken, wilde ze aan de slag met een aansprekende topkaart voor op de verpakking. Je raadt het al, ik mocht hiermee aan de slag!

Meer over drukwerk
Verpakking etiket

Koffie voor thuis

Cornelissen Coffeeroasters wilde hun specialty coffee bereikbaar maken voor iedereen. Zodat ook jij en ik – op elk moment van de dag – kunnen genieten van een kop verrukkelijke koffie. Wat daarvoor nodig was? Een mooie topkaart voor op de verpakking. Dus ontwikkelde ik illustraties om het proces naar voren te brengen. Via een stappenplan op de verpakking is precies te zien waar de bonen vandaan komen.

Aan de slag met jouw project?
Fijne samenwerking

Nieuwe smaken onderweg

De koffie van Cornelissen Coffeeroasters ligt in de schappen bij de Jumbo. En ze vliegen als warme broodjes over de toonbank. Wat dat betekent? Tijd voor nieuwe smaken! Daarnaast verzorg ik – wanneer Pieter van Cornelissen, eigenaar Coffee Roasters dat nodig heeft – drukwerk. Het laatste ontwerp van mijn hand was een bedankkaartje dat iedereen krijgt nadat ze een zak koffie hebben gekocht.

Ik ben op zoek naar drukwerk
Met volle vaart vooruit

Breng jouw idee tot leven

Heb je een gaaf idee? Grootse ambities? Of wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ik help je. Door jouw ideeën visueel te maken.

Meer informatie? Neem contact me op. Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend.

Aan de slag
Contact