De Kleijne & Janssen

Webdesign, social templates & brochures

De kleijne & Janssen

De Kleijne & Janssen
webdesign

Een echt familiebedrijf

De Kleijne & Janssen is dé expert op het gebied van accountancy. Het familiebedrijf weet als geen ander hoe financiële zaken goed geregeld moeten worden. Om die professionaliteit nog een stapje hoger te tillen, ben ik aan de slag gegaan met een aantal online uitingen. Ik ontwikkelde onder andere een gloednieuwe ‘over ons’ pagina. Hier links zie je het resultaat.

Wil je meer informatie?
social media

Frisse social templates

Online herkenbaarheid is een must. Om vertrouwen bij je doelgroep te winnen en top of mind te blijven. Social media templates zijn een onmisbaar onderdeel. Voor De Kleijne & Janssen ontwikkelde ik die templates voor al hun social kanalen. Met hun diensten, producten, referenties en blog in het achterhoofd ging ik aan de slag.

Ik voerde hun huisstijlelementen door – van foto’s tot kleuren – zodat hun marketeer Lizzy alleen de tekst en de foto naar het template hoeft te slepen. Vervolgens heb jij een custom post die volledig binnen de huisstijl past. Herkenbaar en super gebruiksvriendelijk.

Aan de slag met social templates?
Referentie
Het is ontzettend fijn om samen met Marlon te werken. Ze levert mooi werk en de snelle communicatie is erg prettig!

Lizzy Sterk
Marketing & Communicatie bij De Kleijne & Janssen
Bekijk de website
fijne samenwerking

We blijven optimaliseren

Stilstand is achteruitgang. Daarom blijf ik – samen met De Kleijne & Jansen – nieuwe uitingen maken. Denk aan een unieke afbeelding voor een led scherm, een gloednieuwe brochure volledig in hun huisstijl en een passende hand-out na een training die ze gaven.

Ik wil ook aan de slag!
Met volle vaart vooruit

Breng jouw idee tot leven

Heb je een gaaf idee? Grootse ambities? Of wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ik help je. Door jouw ideeën visueel te maken.

Meer informatie? Neem contact me op. Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend.

Wat is de aanpak?
Contact